Successen

Liebergerweg 588, Hilversum

Makelaar is van de korte lijntjes. Reageert snel op vragen die opkomen vanuit mij als verkoper en is kundig. Dit heeft ervoor gezorgd dat de woning is verkocht voor een prijs waar ik blij mee ben.

Vechtstraat 107h, Amsterdam

Zowel voor verkoop als aankoop gebruikt. Contact was altijd snel en er was altijd ruimte voor twijfel of vragen. Fijne begeleiding en tevreden met het resultaat! Gaat ook net een stap verder door andere partijen aan te raden of te regelen wanneer nodig.

Doormanlaan 26, Baarn

Zowel voor verkoop als aankoop gebruikt. Contact was altijd snel en er was altijd ruimte voor twijfel of vragen. Fijne begeleiding en tevreden met het resultaat! Gaat ook net een stap verder door andere partijen aan te raden of te regelen wanneer nodig.

De Akkeren 91, Soest

Vanaf het eerste contact moment tot het tekenen was Job altijd goed te bereiken. Het fijne aan deze makelaar vond ik dat het contact altijd direct was en je niet via een kantoor je eigen makelaar moet bellen. Job heeft veel rekening gehouden met mijn wensen en mijn woning heel goed verkocht! Zijn strategie was anders dan de andere makelaars met wie ik een gesprek heb gehad en dat heeft zeer goed uitgepakt. Hij is heel proactief in de verkoop en was ook voor eventuele kopers altijd bereikbaar. Als ik ooit weer een makelaar nodig heb zou ik zeker Job weer inschakelen!

Stoutenburgerweg 19, Terschuur

Contact met Job gaat snel en gemakkelijk. Door de korte lijntjes konden we snel handelen. Hij heeft ons goed advies gegeven en geholpen bij alle afhandeling. Hele fijne aankoop makelaar waar je echt wat aan hebt!

Olifantvlinder 33, Amersfoort

Job is een zeer aangenaam persoon om mee te communiceren. Hij heeft ons zeer goed geholpen in onze zoektocht met het uiteindelijke resultaat dat we een woning hebben kunnen aankopen. Toen onze aankoopmakelaar hoorde dat wij de de woning hadden, heeft hij dit zelfs laat in de avond vanuit zijn vakantie laten weten aan ons op een zeer leuke en originele manier. Met deze aankoopmakelaar zit je goed!!

Prinsenstraat 60, Dieren

Eline en Job van Kersten Vastgoed hebben ons perfect bijgestaan in de verkoop van het huis van mijn ouders. Vriendelijk, kundig en behulpzaam zijn de woorden die in mij opkomen. Daarnaast is het huis voor een passende prijs binnen verwachte termijn verkocht. Dank Eline en Job!

Ganzenstraat 140, Amersfoort

Samenwerking met Kersten Vastgoed & Makelaardij heb ik als zeer fijn ervaren. Het voortraject, bespreken van de verwachtingen tot aan het vast stellen van de juiste prijs strategie. Dit heeft geresulteerd in een verkoopprijs wat alle verwachtingen te boven ging! Wat ik erg noemenswaardig vind, is dat Job zelf bij mij thuis is langs gekomen om het goede nieuws (bod) te komen vertellen in plaats van dit telefonisch te doen. Dit gaf mij het gevoel dat ik meer ben dan alleen een klant.

Dillenburg 5, Hoevelaken

Wij waren al een poosje op zoek naar een koopwoning. Het zou voor ons de 1ste keer zijn dat we zouden kopen. Al verschillende keren een bod uitgebracht op een woning. Maar we kwamen erniet tussen. Toen hebben we Job in de arm genomen als aankoop makelaar. We hebben toen 2 woningen met hem bezocht. En bij de 2de woning hadden we direct bingo. Hij heeft goed geholpen met onder handelen van de prijs. En we hadden snel een deal. Ook verder de begeleiding in de papier werk heeft hij ons stap voor stap geholpen. En voor vragen konden we altijd bij hem terecht. Als hij even niet te bereiken was dan stuurde hij een berichtje en belde vaak daarna wel weer terug. Ik zal Job zeker aanraden als aankoopmakelaar. Hij heeft veel ervaring, is vriendelijk, behulpzaam en zeker klant vriendelijk.

Patrijzenhof 27, Amersfoort

In 2020 heeft Job ons zeer goed geholpen in verkoop van ons woning op Patrijzenhof. We gingen uit elkaar en communicatie was niet makkelijk. Dankzij vol tact, begrip, geduld en professionalisme van Job, alles is goed gelukt en we gingen uit elkaar met vier tevreden partijen: ik met leuke appartement, mijn ex man met een huisje van zijn dromen, nieuw bewoners van Patrijzenhof zijn blij met comfortabele leuke woning en Job met tevreden gevoel van succesvol project ;). Job kan heel goed luisteren en mee denken voor optimale oplossingen voor zijn klanten.Hij heeft veel passie voor zijn werk, is sterk in word en overtuiging. Binnen week hebben we huis verkocht en in hetzelfde maand was ik al eigeners van appartement van mijn droom. Ik heb enorm goed gevoel over Job’s prestaties. Kan iedereen aanraden Job als een makelaar. Je bent in de goede handen bij Job. Zijn hulp, zijn kennis, ervaring, ondersteuning is zeker geld waard

Markenhaven 27, Amersfoort

Het is belangrijk om een goede makelaar te hebben bij het aankopen van een huis, vooral als er zich problemen voordoen tijdens het proces. Met Job heb ik een hele goedr makelaar gehad die mij goed heeft begeleid en goed heeft onderhandeld toen er een gebrek aan het huis tijdens de overdracht werd geconstateerd.

Het is altijd belangrijk om een makelaar te hebben die goed op de hoogte is van de markt en die je kan helpen de juiste beslissingen te nemen bij het kopen van een huis. Maar het is vooral belangrijk om een makelaar te hebben die je kan helpen bij onverwachte problemen.

Job is niet alleen goed in onderhandelen, maar ook helder in zijn communicatie. Hij is open en eerlijk en communiceert over eventuele problemen en zorgt dat hij je op de hoogte houdt van de voortgang van de onderhandelingen. Job heeft dat steeds gedaan. Ik vind dat één van de belangrijkste aspecten van een goede makelaar.

Al met al heeft Job mij goed begeleid bij het aankopen van mijn huis. Ik zou Job als makelaar zeker aanbevelen. Bovendien is hij naast een goede makelaar ook een heel plezierig mens wat het spannende proces van het kopen van een huis nog leuker maakt.

Zangvogelweg 27, Amersfoort

Job Kersten heeft mij zeer geholpen met het aankopen en verkopen van mijn woning. Dit was tijdens de corona pandemie en ik vond het erg handig om iemand te hebben die meedacht met de juiste aankoop/verkoopstrategie. Daarnaast is het contact laagdrempelig gebleven en hebben we zo nu en dan contact over hoe de huizenmarkt ervoor staat. Dit zorgt voor een fijn gevoel omdat ik dan weet dat ik met zijn hulp, de juiste prijs heb betaald voor mijn nieuwe woning. Een aanrader dus!

Ringweg- Randenbroek 54e, Amersfoort

We hebben Job in maart 2021 ingeschakeld als aankoopmakelaar. Aanvankelijk een ‘moetje’, want ik had liever zonder hulp en zelfstandig een appartement gekocht.
We waren echt blij met Job’s kennis en expertise. Enne…..hij is niet het type ‘snelle jongen’, maar luistert en denkt mee. Kortom, op 17 juni 2021 tekenden wij om eigenaar te worden, met een heel goed gevoel! Job bedankt!

Eikstraat 61, Amersfoort

Wat een ongelofelijke fijne makelaar…!! Goed in zijn vak, maar bovenal een makelaar die zich zo goed verplaatst in de situatie van zijn klanten. Heb destijds voor Job Kersten gekozen als makelaar omdat hij zijn huiswerk had gedaan wat betreft informatie over het destijds te verkopen woning. Door onze situatie zat ik er niet op te wachten om alles te moeten voorkauwen, maar dat was totaal niet nodig!!!! Kortom zoek je een makelaar die passie heeft voor het vak, maar bovenal zich verplaatst in de wens en situatie van zijn klanten, stop dan met zoeken en neem contact op met deze makelaar!!!!!!

Rietzangerstraat 103, Amersfoort

Job is heel betrokken bij de klant en is overal zoveel mogelijk persoonlijk bij. Ik had Corona tijdens een bezichtiging en toen is Job voor mij gegaan. Uiteindelijk heb ik dat huis gekocht zonder het gezien te hebben, door te vertrouwen op het deskundige oordeel van Job. Top!

Theo Uden Masmanstraat 39, Amersfoort

Job, is een makelaar die doet wat hij zegt en de regionale huizenmarkt goed kent! Zeer tevreden over de begeleiding bij verkoop van mijn oude huis en bij aankoop van mijn nieuwe woning!

Straat van Dover 48, Amersfoort

Job is een ervaren makelaar en heeft een goed beeld van de lokale huizenmarkt. Ook biedt hij een zeer goede begeleiding tijdens het gehele verkoopproces. Ik zou Job dan ook zeer aanbevelen!

Spaarnestraat 195, Amersfoort

Job is een hele fijne man die de mensen goed aanvoelt en secuur en professioneel te werk gaat.
Was voor ons een baken in zee tijdens de vele zaken die voor verkoop en aankoop van bestaand en nieuw huis geregeld moesten worden.
Zijn hem heel dankbaar voor zijn inspanningen want we zijn bijzonder content met ons nieuwe huis.

Balladelaan 246, Amersfoort

Zeer warm aanbevolen. Job heeft ons uitstekend geholpen met aankoop van onze nieuwe huis en verkoop van ons oude huis. Creatief, oplossingsgericht, proactief en prettig in de samenwerking. Geen gesettelde, stoffige makelaar die je huis verkoopt zoals hij het altijd gedaan heeft, maar een frisse, moderne en energieke aanpak.

Vinkenbaan 13, Amersfoort

Job heeft ons heel fijn begeleid en goed geadviseerd. Heeft ons ook enorm uit de brand geholpen toen het tegen zat door zijn netwerk aan te spreken waardoor alles goed is gekomen. Zowel verkoop huis als aankoop huis erg goed geholpen.

Kortegracht 7D, Amersfoort

Job is een hele fijne en prettige man om mee samen te werken in de verkoop! Hij luistert goed, is oprecht in je geïnteresseerd en doet wat hij belooft! Hierdoor verliep de verkoop erg goed en soepel!

Victor Hortastraat 1, Amersfoort

Leuke vent die je oprecht probeert te helpen de passende woning te vinden. Heeft ook een eigen mening die in de zoektocht verrassend kan helpen.

Theo Uden Masmanstraat 43, Amersfoort

Een open een eerlijke makelaar die geholpen heeft met het aan en verkopen!
Met goede adviezen, duidelijke communicatie, en echt enthousiast is over zijn werk

Het Avontuur 49, Amersfoort

Ik ken Job uit het verleden.hij heeft toen ons huis verkocht. Een absolute topper en raad hem dan ook aan. Net even dat extra’s en de puntjes op de i