Partners

De klant reis

Omdat het traject van een aan een verkoop vaak een spannende aangelegenheid is, wil ik u meenemen in zo’n traject.

Tevens je hierin meenemen langs diverse partners die samen met zorgdragen voor een zo optimaal full service traject in aan en verkoop.

Kennismaking

De reis begint natuurlijk met de kennismaking tussen de makelaar en de potentiële huizenkoper of verkoper. Er zijn verschillende manieren hoe dit contact tot stand komt. Doorverwijzing vanuit eerdere klanten vinden we uiteraard het leukste, omdat je werkwijze dan is aangeslagen bij de vorige klant. Via de website, sociale media, campagnes en de te koop borden in de tuin spotten komt ook vaak voor. Daarnaast werken we ook samen met een aantal lead partijen, die nieuwe klantcontacten werven en doorsturen. Denk hierbij aan Juiste Makelaar, Makelaarwijzer, Trustoo en anderen.

In het kennismakingsgesprek doen we een waardebepaling van de woning. Bespreken we de aan/verkoopstrategie en tal van zaken die hier te maken mee hebben.Aankoop

De volgende stap is in het geval van aankoop, kijken wat de mogelijkheden zijn. Wat is de financiële haalbaarheid en past dat bij de wensen. Om het stukje financiën goed in kaart te brengen werk ik zeer prettig samen met Woningkoopkracht. Maar werken uiteraard ook samen met andere partijen. Vervolgens gaan we de zoek vraag uitzetten. En samen op zoek naar de ideale woning.  Zodra dit is gelukt zullen word de koop begeleid. Er zal met een taxateur geschakeld moeten worden. Daarin werken ik samen met een aantal taxateurs, maar soms kan het ook af met een desktop taxatie die kan worden uitgedraaid voor u. Er zal waarschijnlijk ook een bouwtechnische keuring nodig zijn om te schouwen in welke staat de woning verkeerd.  

Hierin werk ik geregeld samen met De Keurder uit Amersfoort. Maar natuurlijk ook met aangedragen keurders.

Verkoop

Dan gaan we door naar het verkopen van de woning. Net dat stapje meer doen om de woning zo goed mogelijk vast te leggen, dat begint met een advies als het gaat om kleine aanpassingen, herstel of reparaties. Mits nodig uiteraard. Vervolgens plannen we de vaste stylist Etaleren Instyle. Deze gaat samen met u kijken om de woning zo goed mogelijk verkoop klaar te maken. Daarna zal onze huis fotograaf HUUb House Visuals het zo goed mogelijk in beelden brengen. Daarnaast kunnen ze ook het NEN-meetrapport, de plattegronden en zelfs een energie label verzorgen. 

Woning marketing

Voordat de woning online gezet word, gaan we doormiddel van maatwerk de woning marketing technisch opzetten. Dat kan zijn met onze partner Ons Soort Makelaars voor mailingen versturen naar geïnteresseerden of met drukwerk verzorgt door Drukwerkdeal. 

Woning sites

Zodra alles gereed is en alle stukken en documenten zijn ingevuld en binnen is, kan de woning online gezet worden. Als eerste op eigen kanalen- zoals; Website, Facebook, Instagram, Linkedin en Youtube. Naast de diverse kanalen wordt de woning ook geplaatst op alle Huizen sites die beschikbaar zijn. Natuurlijk is Funda de meest bekende, maar wij plaatsen ook op Huispedia. 

Bezichtiging

Vervolgens gaan we over naar de bezichtigingen en kom ik echt in mijn element te staan. Hierin maken we het verschil. Een woning laten zien verveeld nooit. Elk huis, maar ook iedere bezichtiging is weer anders. De kunst van de kijker zich welkom en thuis te laten voelen in combinatie met de juiste vragen te stellen, is mijn drijfeer. Alles om de kijker een goed gevoel te geven en om een mooie deal te realiseren tussen verkoper en koper. Een makelaar verkoopt in feite niets. Hij creëert de meest goede conditie om een deal tussen twee mensen te realiseren.

Woning akkoord

Als er een akkoord is gesloten door verkoper en koper gaan we zorgen dat alles wordt afgehandeld. Dat doen we door alles goed op papier te zetten. De koopakte goed doornemen met zowel verkopers als kopers. Om vervolgens de documenten te laten tekenen. Gelukkig kan dit tegenwoordig allemaal digitaal, maar kan ook gewoon ouderwets fysiek. De koper heeft dan natuurlijk ook weer tal van zaken te regelen. Taxatie, bouwkundige keuring, notaris en tal van andere zaken. 

Woning verbouwen

Mochten er echt zaken zijn waarin er echt grondig verbouwd gaat worden. Dit kan bij onze aankoop trajecten, maar stellen we ook beschikbaar voor de kopers van onze woningen. Dan hebben we hierin ook diverse partners. Wilt u samen met een architect kijken naar wat de mogelijkheden zijn stellen we graag Architectenbureau Claassens aan u voor. Voor diverse verbouwingen aan de woning werken we fijn samen met R van der Horst. Stukadoor nodig, ter Veer stucadoors kunnen we van harte aanbevelen. Nieuwe keuken nodig? Keukenstudio Beukhof heeft zelfs bij mij thuis een hele mooie keuken geplaatst. Geen verbouwing nodig, maar wil je wel met behulp van een interieurverzorger dan is Studio Suus iets voor u. Voor vragen over verduurzaming ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wil je deze mee laten mee financieren in je hypotheek? Daar kan Box Duurzaam je heel goed in adviseren.

Tot slot

Zo zijn we aan het einde van de reis gekomen en zullen we bij de eind inspectie en overdracht bij de notaris u bedanken met een leuke attentie die we samen met een aantal lokale ondernemers hebben samengesteld. Binnenkort kunnen we deze hier ook met u delen. We vinden het namelijk belangrijk om een lokaal gezicht te hebben en dat ziet u terug in onze partners. Daarnaast zijn we ook maatschappelijk betrokken. Zo is Kersten Vastgoed & Makelaardij een vaste sponsor van het Toon Hermans Huis Amersfoort en ben ik betrokken partner van Impact033. Tevens zetten wij ons in voor de Nierstichting en hebben we een link met Easyactive Hoogland